Under sommarsäsongen 2020 testade vi i liten skala med prenumerationer av grönsakskassar, vi tar med oss erfarenheten och drar igång försäljningen av prenumerationer för säsong 2021. Planerna är att leverera varannan vecka i anslutning till Rekoringen i Söderköping samt Norrköping eller hämtning här på gården, finns det utrymme så tar vi in kunder från Linköping med.


Läs mer om våra odlingar under här nedan och/eller följ oss på facebook och instagram @lillakoppetorp


10 grönsakskassar för 2500:-


Betala in via bankgiro 5271-6248 eller swisha till 1230904599 uppge namn och mailadress så mailar vi en bekräftelse/kvitto. 


Grönsaksodlinen

Regenerativ odling, no dig marketgarden.


Read more

Plantskolan

Ambitionen är att kunna odla upp och sälja ett komplett plantsortiment till skogsträdgårdar och agroforestry..

Fröodling

År 2021 kommer vi odla frö åt bland annat NordfröAktuellt: Grönsaker -  Prenumerera till ditt hushåll eller restaurang.

Odlingarna

I år kommer vi ta hjälp av Angelica Lorentzon i odlingarna, dels för att vi kommer utöka våran biodling och plantskola men framförallt för att det är trevligare att vara fler!


Vi är mitt uppe i odlingsplanerandet men som det ser ut nu blir det ett 50 tal olika sorters grönsaker och örter som kommer finnas med i kassarna. 


Vi odlar utan bekämpningsmedel och försöker istället att samspela med naturen på ett sätt som gynnar både oss och livet i jorden. Genom att använda oss av täckodling ger vi microogranismer i jorden möjlighet att leva och gynna oss och våra grönsaker. För oss som lever på gården är det viktigt att inte utarma den jorden vi brukar eller för den delen sprida gifter som vi varken vill ha i naturen eller i maten. 


I våra kassar skördar vi de grönsaker som är mogna till den dagen då vi ska leverera. Det kommer att vara ett brett utbud av grönsaker, sallader, örter och en liten del bär. Med oss vid varje leverans kommer vi ha en byteslåda med ett några sorters grönsaker som man kan byta mot något annat i kassen. 


Som prenumerant kommer du förutom fantastiska grönsaker också få rabatt på våra överiga produkter så som ägg, honung, olika handgjorda salvor och såpa. Vi kommer också att bjuda in er till en guidad tur i odlingarna så att ni får chansen att med egna ögon se hur vi odlar och var er mat växer. Vi som grönsaksodlare ser gärna att ni som kunder får en inblick i hur arbetet går till här på gården. 


Varmt välkomna som prenumeranter hos oss på Lilla Koppetorp! 

Vänligen Hanna, David och Angelica. 

Förädling

För att undvika spill och för att det är roligt, gott och himla bra så förädlar vi en del, syrade grönsaker, sylter, saft, örtsalter mm

Foodtruck

>Under construction

Catering

Coming soon