Hej från Lilla Koppetorp!

 

Vår ambition är att på den jordlotten vi har blivit berikade med kunna odla de grönsaker och gårdsprodukter som vi tycker fattas i dagligvaruhandeln idag. Vi vill odla näringsrika grönsaker som smakar av solen och jorden!


Vi skapat den här sidan (tillika projektet) med målet att kunna erbjuda Er en variation av grönsaker och produkter så att Ni också kan ta del av det vår mark kan producera åt oss. Eftersom vi är i etableringsfasen så kommer vi försöka att möta efterfrågan så gott det går men tanken är att marknaden skall styra. Vi kommer kontinuerligt att posta både här och på instagram vad som händer på gården och vilka produkter som finns tillgängliga för årstiden. Ägg och honung finns alltid att tillgå och beställningar på dessa är alltid välkomna!


Vi kommer att finnas och erbjuda våra produkter på Reko-Ring runt om i Östergötland men målet är att etablera en stadig kundkrets med en nära dialog mellan oss och konsumenten. Kanske vill ni ha en leverans av säsongens grönsaker en gång i veckan? Eller en leverans av grönsaker som uppfyller just dina önskningar. Vi tar gärna emot dina idéer och dina beställningar.


Undrar du något? Är det något du saknar i affären och gärna vill att vi odlar till dig. Hör av er! Ju tidigare du hör av dig, desto större sannolikhet är det att vi hinner med att odla just din favoritgröda redan denna säsong.


Väl mött!

Lilla Koppetorp, Hanna och David

 


Lilla Koppetorp -Läs mer om våra produkter!








Lilla Koppetorp

Skicka ett meddelande!

Skicka ett meddelande med alla dina frågor eller förslag.